ZWEMLES

Al meer dan 30 jaar verzorgen we met plezier zwemles voor kinderen en volwassenen. Daarbij staan persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop. Zwemles volgen bij Merwestein heeft een aantal voordelen.

We hebben een ruime keuze aan lesdagen en –tijden, kinderen kunnen al vanaf 4,5 jaar ingeschreven worden en mogen -wanneer ze op zwemles zitten- gratis komen zwemmen tijdens de openingstijden voor recreatief zwemmen.

Naast het reguliere zwemles-aanbod bieden we ook snelcursussen aan in de vakanties. Voor alle tijden van de snelcursussen en kijkdagen kun je op deze link klikken.

Je kunt de deelnemer online inschrijven op deze pagina. Of je kunt een inschrijfformulier invullen en inleveren bij de zwembadbalie. Inschrijven kost € 14,00. Na ontvangst van de inschrijving nemen we contact met je op om de inschrijving definitief vast te leggen en plaatsen we de deelnemer op de eventuele wachtlijst. Ook zal er mogelijk een afspraak worden gemaakt voor een proefles.

Indien je overstapt vanuit een ander zwembad, nemen we altijd eerst een proefles af voordat gestart wordt met de zwemlessen. Om het zwemlesinformatieboekje te downloaden kun je hier klikken.